buna altın oran dıyorlar. gözüne güzel gelen herşey altın orandır.. altın oran ile yapılan herşey çok güzel olur yolda gördügün bayanlar bile altın orana ne kadar çok yakınsa okadar ılgını çeker
insan kafası için de altın oran varmış " bildiğiniz gibi her insanın kafasında bir ya da birden fazla saçların çıktığı düğüm noktası denilen bir nokta vardır. işte bu noktadan çıkan saçlar doğrusal yani dik değil, bir spiral, bir eğri yaparak çıkmaktadır. işte bu spiralin ya da eğrinin tanjantı yani eğrilik açısı bize altın oranı verecektir."
" bildiğiniz gibi her insanın kafasında bir ya da birden fazla saçların çıktığı düğüm noktası denilen bir nokta vardır. işte bu noktadan çıkan saçlar doğrusal yani dik değil, bir spiral, bir eğri yaparak çıkmaktadır. işte bu spiralin ya da eğrinin tanjantı yani eğrilik açısı bize altın oranı verecektir."